BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Sabotage Festival anunta concert Subcarpati
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Sabotage Festival anunta concert Subcarpati
Luni, 07 Septembrie, 2015 12:30

Sabotage Festival are loc pe 2-3 octombrie în Timișoara și promite un line-up plin de artiști consacrați, atât internațional, cât și local. Sabotage are în plan două nopți de concerte și show-uri electronice. În cadrul festivalului vor participa artiști, precum Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Brum și mulți alții. Pe lista Sabotage este adăugat un concert Subcarpați.


Subcarpați & band reprezintă un proiect de muzică electronică și hip-hop, îmbibat cu influențe din folclorul românesc. Genul muzical abordat este considerat folclor underground și constă în reinterpretarea unor piese din folclorul românesc utilizând ritmuri moderne.


Subcarpați a concertat la toate festivalurile mari de muzică electronică din țară în 2015, precum Electric Castle, Untold, Airfield, GreenSounds și altele. Formația se încadrează în topul celor mai căutate trupe din România.


Muzica lor promovează un adevărat manifest cultural care s-a născut în 2010. Proiectul Subcarpați este compus din solistul trupei Șuie Paparude, MC Bean și implică mai mulți artiști, printre care Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Vali Umbră, Argatu`, Esqu și alții. Trupa beneficiază de susținerea multor artiști cunoscuți, precum AFO, Geneza, Chimie, OCS și Dj Crissss.


Subcarpați este `Un mix exploziv între vechi și nou. O combinație eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecelor de unitate, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall.` (Sursă: The Guardian)

 

 

Bilete Sabotage Festival: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7391

Mai multe detalii în eveniment: https://www.facebook.com/events/865835566846457/

 


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

TIR-ul care „doarme” de trei zile

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Maia Morgenstern revine la Teatrul de Vară

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Florin Galiș : Arad, orașul fărădelegii

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Bucureștiul în control la ISU Arad !

Data: Marti, 27 Iunie, 2017