BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Saptamana Finalei Miss Arad 2015
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Saptamana Finalei Miss Arad 2015
Marti, 21 Iulie, 2015 15:25

La sfarsitul acestei saptamani va avea loc cea de –a X-a editie a concursului de frumusete Miss Arad, competitie in care se vor infrunta cele 16 fete care au trecut de preselectia din luna iunie, dar intre timp pregatirile pentru finala concursului judetean de frumusete Miss Arad au intrat in linie dreapta, concurente fiind pregatite de vineri, in deja celebrul cantonament al frumusetii. Anul acesta, organizatorii au decis ca programul de repetitii sa se deruleze in municipiul Arad, antrenamentele avand loc la sala de dans Ballroom Dance, fetele care nu locuiesc in Arad, fiind cazate la Hotel Best Western, pe perioada cantomentului. Coregrafa concursului este Melinda Furdea.

 

Cele 16 finaliste care vor urca vineri, pe scena in disputarea coronitei de Miss, sunt: Bejan Oana, Andrieș Cosmina, Brie Oana, Damian Alexandra, Groșan Giulia, Groza Roxana, Ioan Emanuela, Pasc Andra, Popovici Denisa, Poșta Florentina, Șușca Nicoleta, Bianca Tirșin, Toader Romina, Tomoiagă Sandra, Troi Lorena si Trif Simona (Miss Santana 2015).

 

Finala concursului judetean de frumusete Miss Arad 2015 va avea loc in data de 24 iulie, la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad, incepand cu orele 20:00. Biletele pot sa fie achizitionate incepand cu ora 18:30, iar pretul unui bilet este de 19 lei. Nu este necesara o rezervare prealabila.

 

`Concursul Judetean de Frumusete Miss Arad 2015` este organizat de Asociatia Angels Organizatin, este sprijinit de Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad si este un proiect cu scop caritabil.  


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

Pasajele Aradului, un vis urât al PSD!

Data: Vineri, 23 Iunie, 2017


Eusebiu Pistru rămâne în PNL

Data: Joi, 22 Iunie, 2017