BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Teatrul Clasic `Ioan Slavici` aproape de finalul stagiunii `TeATRuACTIV`
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Teatrul  Clasic `Ioan Slavici` aproape de  finalul  stagiunii `TeATRuACTIV`
Joi, 04 Iunie, 2015 12:15

A mai rămas puţin timp până la închiderea stagiunii 2014 / 2015. După încheierea cu succes a unor importante proiecte în care publicul a fost alături de actorii arădeni, prin prezența într-un număr impresionant, în sălile de spectacole, proiecte precum ,,Luna plină de teatru`

( 8 ianuarie – 8 februarie ) sau ,, Săptamana Comediei` ( 1 – 8 martie ) dar și de participarea la Microstagiunea bucureșteană ( 4 – 6 mai ) sau de participarea la Festivalul Internațional al Țărilor Balcanice ,,Balkan Breeze` de la Bursa, Turcia ( 16 - 17 martie ), cu spectacole în care actorii arădeni au fost apreciați pentru prestația lor, sau de organizarea Festivalului Internațional de Artă a Animației – Euromarionete ( 3 – 10 mai ) și a Festivalului Internațional de Teatru Nou ( 9 – 17 mai ), teatrul arădean se pregătește să încheie actuala stagiune. Dar își va lua la revedere de la public, prin intermediul a doua spectacole de exceptie și va marca finalul stagiunii 2014 / 2015 cu premiera spectacolelor ,, Dezorient Express` și ,, Gaițele`.

 

Astfel că, sâmbătă 13 iunie, ora 19,00, la Sala Mare va avea loc spectacolul ,,Dezorient Express` având la bază un scenariu teatralo – coregrafic semnat de tânăra şi talentata Andrea Gavriliu, decorul şi costumele fiind semnate de Irina Moscu. Din distribuţia acestui spectacol fac parte actorii : Andrei Elek, Robert Pavicsits, Cecilia Donat, Alina Danciu, Angela Petrean – Varjasi, Marian Parfeni, Ştefan Statnic, Carmen Vlaga – Bogdan şi Radu Vulpe.

 

A doua premieră, cu spectacolul ,, Gaiţele` de Alexandru Kiriţescu, în regia lui Laurian Oniga, decorul Onisim Colta, costumele Oana Văran, va avea loc sâmbătă, 27 iunie, ora 19,00 la Sala Mare. Actorii care vor da viaţă personajelor acestei valoroase comedii a dramaturgiei româneşti sunt: Liliana Balica, Adriana Ghiniţă, Carmen Butariu, Oana Kun, Mariana Tofan, Dorina Darie – Peter, Angela Petrean – Varjasi, Roxana Sabău, Dan Covrig,

Constantin Florea, Ştefan Statnic, Ilko Gradev.

 

 

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici` Arad invită publicul să-i fie alături și la acest final de stagiune așa cum a fost pe tot parcursul acestui an, la toate evenimentele de seamă pe care le-a organizat.  


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

Pasajele Aradului, un vis urât al PSD!

Data: Vineri, 23 Iunie, 2017


Eusebiu Pistru rămâne în PNL

Data: Joi, 22 Iunie, 2017