BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Miss Arad 2015: bilantul unui deceniu de frumusete
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Miss Arad 2015: bilantul unui deceniu de frumusete
Miercuri, 29 Aprilie, 2015 14:54

Anul 2015 reprezinta pentru concursul judetean de frumusete, aniversarea a 10 ani de la prima editie a proiectului, eveniment anuntat cu surle si trambite inca de anul trecut!

Concursul judetean a dat posibilitatea unui numar aproximativ de 400 de fete sa participe la preselectiile organizate si unui numar de 130 de fete sa-si indeplineasca visul de a urca pe scena in cadrul finalelor, in calitate de ambasadoare ale frumusetii feminine, de-a lungul timpului. S-au oferit 64 de titluri de frumusete, iar 9 fericite concurente au luat acasa, an dupa an, titul de `Miss Arad`: Antonia Sandru, Oana Maria Palcu, Debora Bezedea, Lorena Gabor, Davina Sinjorz, Alexandra Petrescu, Madalina Petrean, Andra Madalina Duma si Alexandra Pozsar.


Concursul a continuat sa-si promoveze si sa-si sustina castigatoarele si concurentele, mare parte dintre acestea atingand un succes impresionant pe scena modelingului si a concursurilor de frumusete, astfel punand Aradul pe harta frumusetii din Romania.


Miss Arad a constituit o umbrela pentru actiuni umanitare, caritabile si culturale pentru concurentele care au plecat de la acest concurs mai bogate in experiente sociale.

Proiectul `Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2015` se va intinde pe o perioada de 5 luni, si va cuprinde campania de promovare a inscrierilor, preselectia, pregatirea concurentelor, finala concursului, evenimente fastuoase si actiuni caritabile

`Miss Arad` la fel ca in fiecare an, este organizat de Asociatia Angels Organization.


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

TIR-ul care „doarme” de trei zile

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Maia Morgenstern revine la Teatrul de Vară

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Florin Galiș : Arad, orașul fărădelegii

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Bucureștiul în control la ISU Arad !

Data: Marti, 27 Iunie, 2017