BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Mario Joy lanseaza noul hit `Nada Más`
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Mario Joy lanseaza noul hit `Nada Más`
Vineri, 17 Aprilie, 2015 12:05

  In mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias `Mario Joy` s-a concentrat  mai mult pe parte de compozitie si munca in studio unde a participat  alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la o serie de hituri ce au aparut pe piata. A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze  o piesa ca si artist interpret,  moment ce s-a petrecut  in anul 2010 cu piesa intitulata  `Vejo Bonito`. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor , piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan
 
 
       In anii ce au urmat, dupa o serie de  piese lansate,  artistul a hotarat  sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa `JHaps Records`,  echipa de unde a plecat si hitul `Bilionera` cu peste 80 milioane de vizualizari, astazi venind in atentia publicului  cu o compozitie proprie intitulata `Nada Más` . Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master  in studiourile casei de discuri `JHaps Records` de catre inginer Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu. 
 
 
      Piesa suna a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul `Mario Joy` inainte de lansarea oficiala.
 
Mario Joy - Nada Más
 

Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

Pasajele Aradului, un vis urât al PSD!

Data: Vineri, 23 Iunie, 2017


Eusebiu Pistru rămâne în PNL

Data: Joi, 22 Iunie, 2017