BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

„Share your Love` by Liga Studenţilor din Universitatea `Aurel Vlaicu` din Arad
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter „Share your Love` by Liga Studenţilor din Universitatea `Aurel Vlaicu` din Arad
Vineri, 27 Februarie, 2015 14:17

Liga Studenţilor din Universitatea `Aurel Vlaicu` din Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, au desfăşurat în perioada 14 – 17 februarie concursul intitulat `Share your Love`. Acesta a constat în fotografierea participanţilor în faţa unei inimi uriaşe din faţa primăriei, uploadarea pozelor pe pagina de socializare a Lsuav Arad, câştigătorii fiind selectaţi în funcţie de numărul de voturi (Like-uri) strânse.


În cele patru zile au participat 56 de cupluri, care și-au arătat afecțiunea unul față de celălalt, fiecare având un mod unic de a-și exprima acest sentiment. Concursul nu a avut limită de vârstă, cei mai tineri fiind încă la prima dragoste din liceu, iar cei mai în vârstă celebrând deja nunta de aur.

 

Premiile oferite cuplurilor câștigatoare au fost: pentru locul 3, Calomfir Vlad și Munteanu Roxana, o ședință foto profesionistă; pentru locul 2, Mihalache Adrian și Chirilă Bianca, o cină romantică; iar pentru locul 1, Iamriska Cristian și Rodica, un weekend la Moneasa.

 

Mulțumim Primăriei Municipiului Arad pentru sprijinul acordat, precum și sponsorilor Avon, Restaurantul Milenium, Dreamphoto Production, Imperial Events și Old Lady`s Pub, care s-au implicat la încă un eveniment social marca Lsuav Arad.  


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

TIR-ul care „doarme” de trei zile

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Maia Morgenstern revine la Teatrul de Vară

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Florin Galiș : Arad, orașul fărădelegii

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Bucureștiul în control la ISU Arad !

Data: Marti, 27 Iunie, 2017