BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Ajuta-ne sa refacem inima lui Alin!
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Ajuta-ne sa refacem inima lui Alin!
Vineri, 27 Februarie, 2015 00:06

Alin Palage este un îngeraș în vârstă de 5 luni care luptă pentru viața sa deja dinainte ca medicii să o știe.

 

   Părinții au făcut tot ce era posibil și necesar ca să se asigure că sarcina este sănătoasă: investigații, analize, ecografii,iar bucuria le-a fost imensă să afle mereu că micuțul lor este sănătos și totul decurge înparametri normali.
 

   Alin a venit pe lume pe 1 septembrie, iar familia și-a dus noul născut acasă. Bucuria le-a fost însă răpită când Alin a împlinit aproximativ 4 luni și jumătate, iar părinții lui, îngrijorați de starea și simptomele pe care Alin le dezvolta, l-au dus la medici pentru a afla apoi un diagnostic cutremurător: Alin suferă de Sindromul Down.
 

 


    Acesta a fost însă doar începutul unui șir lung de suferințe.

 

   Medicii au recomandat investigații mai amănunțite pentru a se asigura că boala nu a produs mai multe complicații. Însă, din nefericire, Alin avea deja probleme cardiace. Inima sa suferă de o malformație ce i-a cauzat găuri în peretele din mijlocul inimioarei sale. Medicii susțin că nu e totul pierdut și se poate opera, iar rezultatele pot fi foarte bune.
 

   Operația se poate efectua în România, la Târgu Mureș, însă părinții au nevoie de ajutor pentru a-și permite totalul costurilor. Momentan, Alin este internat la Spitalul Clinic nr.3 de Copii din Timișoara și se află în recuperare după un atac cerebral, în timp ce urgența operației crește cu fiecare bătaie de inimă!
 

 

   Părinții au deschis 2 conturi pentru cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru ca operația micuțului să aibe loc cât mai repede, orice sumă fiind bine venită!
 

 

Raiffeisen Bank

Palage Dorel

RO84RZBR0000060017480512 – RON

RO12RZBR0000060017480547 - EURO


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

TIR-ul care „doarme” de trei zile

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Maia Morgenstern revine la Teatrul de Vară

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Florin Galiș : Arad, orașul fărădelegii

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Bucureștiul în control la ISU Arad !

Data: Marti, 27 Iunie, 2017