BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Final de săptămână bogat, în LUNA PLINĂ DE TEATRU
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Final de săptămână bogat, în LUNA PLINĂ DE TEATRU
Joi, 29 Ianuarie, 2015 14:09

De vineri până duminică, LUNA PLINĂ DE TEATRU vă oferă nu mai puțin de patru spectacole, ceea ce reprezintă tot atâtea tentații cărora orice iubitor de teatru nu are cum să le reziste. Astfel, vineri seara, de la ora 19,00, în sala mare va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului PERPLEX, de Marius von Mayenburg, în regia lui Theodor Cristian Popescu. Distribuția este formată din actorii Carmen Vlaga – Bogdan, Cecilia Donat, Andrei Elek și Alex Mărgineanu, iar scenografia este semnată de Mihai Păcurar.

Sâmbătă, de la aceeași oră și tot în sala mare, teatrul arădean vă propune o (re)întâlnire cu REVIZORUL, spectacol de succes, semnat de regizorul Laurian Oniga. REVIZORUL lui Oniga relevă universalitatea creației lui Gogol, personajele sale, așa cum au fost creionate de regizorul și actorii arădeni, părând desprinse din oricare dintre timpurile la care dorim să ne referim. Jucat cu pasiune și talent, REVIZORUL este unul dintre spectacolele ca face, de fiecare dată, neîncăpătoare sala mare a teatrului arădean.

Dacă e duminică și e LUNA PLINĂ DE TEATRU, atunci spectatorii sunt așteptați de echipa Teatrului Clasic Arad cu două spectacole. Primul dintre ele va fi susținut la sala Studio, de la ora 16,00 – REUNIFICAREA CELOR DOUĂ COREI, de Joel Pommerat, în regia lui Radu – Alexandru Nica. Cel de-al doilea spectacol al zilei va fi, cu siguranță, un nou prilej de a oferi publicului o repriză sănătoasă de umor și bună dispoziție, pentru că acestea sunt cele oferite, la fiecare reprezentație, de echipa spectacolului DUSH(I) CU PRESHU `. Spectacolul este realizat de regizorul Nicolae Mihai Brânzeu, după Preșul de Ion Băieșu, la construcția lui mai aducându/și aportul compozitorul Cari Tibor, coregrafa Maura Ianoș, scenograful Onisim Colta și creatorul de costume Indre Colta.

Reamintim că prețul unui bilet la oricare dintre aceste spectacole este, în LUNA PLINĂ DE TEATRU, 5 lei. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe platforma biletmaster.ro.

 

 

Vineri, 30 ianuarie, ora 19,00, sala mare

PERPLEX, de Marius Von Mayenburg

Regia - Theodor Cristian Popescu

Scenografia - Mihai Păcurar

 

Sâmbătă, 31 ianuarie, ora 19,00, sala mare

REVIZORUL, de N.V. Gogol

Regia - Laurian Oniga

Decorul - Doru Pacurar

Costumele – Indre Colta

 

Duminică, 1 februarie, ora 16,00, sala Studio

REUNIFICAREA CELOR DOUĂ COREI, de Joel Pommerat

Regia - Radu - Alexandru Nica

Scenografia - Ioana Popescu

 

Duminică, 1 februarie, ora 19,00, sala mare

DUSH(I) CU PRESHU `, comedie muzicală după ,,Preșul`, de Ion Băieșu

Regia – Nicolae - Mihai Brânzeu

Muzica – Cari Tibor

Coregrafia – Maura Cosma

Decorul - Onisim Colta

Costumele - Indre Colta 


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

TIR-ul care „doarme” de trei zile

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Maia Morgenstern revine la Teatrul de Vară

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Florin Galiș : Arad, orașul fărădelegii

Data: Marti, 27 Iunie, 2017


Bucureștiul în control la ISU Arad !

Data: Marti, 27 Iunie, 2017