BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

`Vino să citim împreună!` - un nou proiect al Asociației Arad Capitală Europeană a Culturii 2021
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter `Vino să citim împreună!` - un nou proiect al Asociației Arad Capitală Europeană a Culturii 2021
Luni, 22 Decembrie, 2014 13:45

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 în colaborare cu Librăria Scienta din Arad va demara în această perioadă un nou proiect care se adresează în primul rând copiilor : „Vino să cititm împreună!` Se vor organiza mai multe întâlniri cu cei mici și li se va citi din cărțile oferite spre vânzare de librăria parteneră. Inițiatorii proiectului își propun astfel atragerea copiilor spre o lectură adecvată vârstei și preocupărilor lor, dar și promovarea lecturii ca cel mai accesibil mod de a petrece timpul liber. „Ne dorim de asemenea să încurajăm părinții să petreacă timp în mod plăcut și instructiv alături de copiii lor`, au declarat reprezentanții asociației.

 

Prima ediție a proiectului `Vino să citim împreună!` va avea loc marți, 23 decembrie de la orele 18 la Librăria Scienta.

 

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost înființată de curând cu scopul promovării orașului nostru în vederea obținerii prestigiosului titlu.

 

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 este un organism neafiliat politic care își propune ca în perioada următoare să organizeze manifestări culturale menite să crească notorietatea și vizibilitatea Aradului, dar și să atragă un public cât mai numeros și mai divers. De asemenea, Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 va fi alături de instituțiile culturale în organizarea și promovarea acțiunilor înscrise în programul curent.  


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

Pasajele Aradului, un vis urât al PSD!

Data: Vineri, 23 Iunie, 2017


Eusebiu Pistru rămâne în PNL

Data: Joi, 22 Iunie, 2017