BLOG

DETALII ARTICOL BLOG

Se redeschide Secţia Împrumut Carte Copii
Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter Se redeschide Secţia Împrumut Carte Copii
Marti, 25 Noiembrie, 2014 16:50

După 8 luni de inventar, copiii sunt aşteptaţi, din data de 3 decembrie 2014, la Secţia „Împrumut Carte Copii` a Bibliotecii Judeţene „Alexandru D. Xenopol`.


În perioada de verificare şi de reorganizare a fondului de carte, procesul de achiziţionare a ultimelor apariţii editoriale a continuat. Fondului existent de carte i s-au adăugat noutăţi ca : bibliografia şcolară, enciclopedii, coduri ale bunelor maniere, beletristică română, maghiară, engleză şi germană şi cărţi de colorat.


Secţia deţine alături de punctul de primire şi de deservire a cititorilor, o sală de lectură, Sala „Atelier` destinată diverselor activităţi cu caracter educativ, acţiunilor şi evenimentelor organizate de serviciul Marketing, Imagine şi Animaţie culturală dedicate copiiilor şi „Ludoteca`- un spaţiu special creat pentru preşcolari şi şcolari de clase mici - din programul căreia nu lipsesc poveștile, muzica și joaca.
Caracterul colecţiei secţiei este unul enciclopedic, iar numărul unităţilor de bibliotecă se cifrează la 47.211 de volume.


Secţia pentru copii şi tineret îşi aşteaptă cititorii în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 17.00.


Comentarii
Abonare la Newsletter

Publicitate
Stiri - GhidulAradean.ro

Pasajele Aradului, un vis urât al PSD!

Data: Vineri, 23 Iunie, 2017


Eusebiu Pistru rămâne în PNL

Data: Joi, 22 Iunie, 2017